Ga naar hoofdinhoud

Bedrijfskleding, vraag een vakkundig advies!

Bent u op zoek naar nieuwe bedrijfskleding, laat u dan door een professionele en vakkundig stylist adviseren. Want ook hier spreekt het voor zich, U krijgt maar één keer de kans voor een goede eerste indruk!

Bedrijfskleding bepaalt in belangrijke mate de presentatie en de professionele uitstraling van uw bedrijf. U moet zich een aantal vragen stellen bijv waar moet de bedrijfskleding aan voldoen? Is het de veiligheid of de uitstraling die als eerste komt. Wat voor stoffen gebruiken we, heeft het bedrijf bepaalde kleuren die gebruikt worden of mag alles vernieuwend zijn. De bedrijfskleding mag mooi zijn maar moet vooral functioneel zijn. Als kleding niet gemakkelijk draagt dan verhinderd dat de werkzaamheden die gedaan moeten worden, horeca kleding heeft een andere functionaliteit als iemand die met gevaarlijke stoffen werkt. Bedrijfskleding geeft een uniforme uitstraling aan het bedrijf en u weet dat u mensen er allemaal netjes gekleed gaan.

Bedrijfskleding is een behoorlijke investering maar zeker de moeite waard! Door de stijlconsulente te raadplegen worden al u vragen beantwoordt en zal ze een pasklaar advies geven.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top