Ga naar hoofdinhoud

Anti-aging vanaf welke leeftijd?

Anti-aging is een heel breed begrip. Rimpels krijgen we allemaal. De één wat eerder, de ander wat later maar dat je ze krijgt is zeker. Op welke leeftijd noem je het anti-aging, over wat voor genen beschik je? Dat is voor iedereen anders, je weet niet wat een ander ziet en voelt. Hoe iemand op zijn rimpels reageert is ook voor iedereen anders. De ene persoon zal het gelaten accepteren terwijl een ander er alles voor over heeft om ze te voorkomen of weg te werken. Er zijn verschillende mogelijkheden om de strijd aan te gaan tegen de rimpels, zowel bij de professional als thuis in de badkamer.

Plastische chirurgie, een facelift is wel de meest drastische maatregel, maar heeft ook het langste effect. Maar tegenwoordig zijn er ook andere rimpelbehandelingen die veel minder ingrijpend zijn en een tijdelijk effect opleveren.

De ZEITGARD Cleansing Device is de eerste stap voor een effectieve en langdurige Anti-Age behandeling.  Het verbeterd de huid conditie door de poriën diepe reiniging, strakkere gladdere huid door de massage functie en een frissere teint door bloed microcirculatie.

Het exclusieve ZEITGARD Anti-Age systeem vermindert kleine rimpels en laat de huid er bewezen jonger uitzien. Dit door de optimale opname van de werkstoffen, verbeterde vochthuishouding van de huid, verbeterde elastistische spankracht van de huid en onmiddelijke zichtbare en tastbare resultaten zoals verjongde contouren rond de ogen een frissere teint.

De zeitgard is een alternatief voor de botox, een natuurlijke behandeling  goedkoper en met een groot resultaat! Wilt u deze behandeling ook ervaren maak dan een afspraak bij Dé Stijlconsulente, waar u een heerlijke beleving ervaart met het Zeitgard Anti-age systeem. Man of vrouw u bent van harte welkom Bel 06-16716400 en verwen u zelf u bent het waard!!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top