skip to Main Content

Mooi van binnen uit!

Het mooiste wat we bezitten is onze persoonlijkheid en deze willen we mooi en gezond houden. Ik wil graag mijn visie met jullie delen. Orthomoleculaire voeding betekent simpel gezegd gezonde voeding. Door gezonde voeding, verjongen we alle lichaamsfuncties en dit heeft automatisch een positieve invloed op je dagelijks leven. Dit voel je, dit straal je uit, dit laat je zien!

Voeding heeft een bijzonder groot effect op ons anti-aging proces. Ik zou graag met u een voedingsplan samenstellen, wat gevarieerd, gezond en anti-aging ondersteunend is.

Bij het ouder worden is het nu eenmaal zo dat onze organen minder goed gaan functioneren. Dit zal bij de een sneller gaan dan bij de ander en is afhankelijk van genen, maar ook heeft het te maken met onze manier van leven. Als we op een aangename manier ouder willen worden, zullen we alle factoren beïnvloeden, zoals  voeding, supplementen, beweging en conditie. Bewust leven, heerlijk eten, genieten van elkaar, lekker in je vel zitten en nog vitaal mooi zijn. Geweldig om dit te ervaren!

Back To Top