Ga naar hoofdinhoud

Welkom bij Goliv!

Waarschijnlijk ben je op zoek naar mogelijkheden of zoek je antwoorden of weet je niet hoe je het aan moet pakken. Goliv is mijn tweede kans in het leven, ik zal even uitleggen hoe het is het ontstaan?

Goliv is tot stand gekomen doordat ik in 2016 darmkanker kreeg en een tumor mijn darmen perforeerde. Ik stond letterlijk aan de hemelpoort, en ging in de overlevingsstand. Nu krijg ik langzaam weer vertrouwen in mijn lichaam en krijg ik een tweede kans. Die pak ik met beide handen aan wat je krijgt niet altijd een tweede kans en zo is Goliv ontstaan.

Het logo van Goliv is de draaikolk waar ik in gezeten heb en langzaam uitgekomen met ups en downs. Dat is de draaikolk met de pijltjes, de M & W zijn mijn initialen van Marina Welvaarts en Goliv betekent letterlijk GA LEVEN!

Door de tweede kans die ik krijg ga ik genieten en mijn hart achter na, mensen helpen. Dit doe ik met de direct sales waar ik mijn eigen ervaringen kan gebruiken, kan werken vanuit huis of een andere plek, zolang mijn energie level het maar toe laat.

Wil jij om een of andere reden ook een tweede kans in het leven ga ervoor!!

Wil jij leren hoe je een eigen bedrijf in de direct sales opstart en winstgevend maakt? We geven niet alleen de opleiding maar daarna blijven we je coachen zodat je er niet alleen voor staat. Alles komt aan bod, hoe te starten, je branding, social media, sales, productkennis, je wegwijs maken in my office, je website en e-shop personaliseren.

Je bent welkom bij Goliv om samen te werken, we hebben keuze uit 2 pakketten namelijk het basispakket €209,00 of het businesspakket €470,00. . Zet de eerste stap en stuur me een bericht zodat we kunnen contacten en je kunnen aanmelden.

Tot snel, liefs Marina


 

 

Back To Top