Ga naar hoofdinhoud

Een kleding, kleur of stijladvies voor een frisse blik op u zelf!

De Stijlconsulente stijlt de mensen en haalt het beste in de persoon naar boven. Een kleuradvies, stijladvies, kledingadvies of als personal shopper laat u zeker stralen. Welke kleding past bij u? Een kledingadvies is daarop het antwoord! U bent dan op het juiste adres bij Dé Stijlconsulente! Het is mijn passie om de klanten met meer zelfvertrouwen de deur uit te zien gaan dan dat ze gekomen zijn.

Binnen Dé Stijlconsulente doe ik dat, door samen met u te kijken naar kleur en stijl in kleding. Als u meer zelfvertrouwen heeft, dan straalt u dat ook uit en het geeft u een zelfverzekerd gevoel.

Kleuradvies
Kleuradvies laat je de mooiste kleuren zien die bij u passen waardoor u zal stralen. Aan de hand van de kleurgroepen wordt geanalyseerd welke kleuren bij u passen. Er wordt ook gekeken naar uw persoonlijkheid en wat u uit wilt stralen.

Stijl- of kledingadvies
Nieuwsgierig wat u het beste staat? Stijladvies of kledingadvies is hierop het advies! Uw lichaam veranderd door de jaren heen en als je door de overgang wat bent aangekomen, dan kan het zijn dat je even de weg kwijt bent. Dé Stijlconsulente helpt om dit op te lossen door verschillende trucjes.

Personal shoppen
Samen de stad in om naar wens te shoppen kan Dé Stijlconsulente bieden als personal shopper. Ik laat verschillende mogelijkheden zien welke u mooi staan en probeer u uit uw comfort zone te halen. Dit doe ik door eens iets anders te laten passen dan wat u zelf uit het rek haalt. Dit kan ook gecombineerd gaan met de kleding in u kast om nieuwe combinaties te maken.

Shoppen in eigen kast
Herken je dat je een kast vol kleding hebt, maar niets hebt om aan te trekken? Telkens hetzelfde setje en de rest blijft hangen. Die ene blouse die in de winkel de top blouse leek is nu toch nergens mee te combineren. Of misschien toch wel, maar zie je het zelf niet?

Sollicitatiecoaching  Doel, ernaar streven dat u die baan krijgt. U krijgt tips en tools voor een sollicitatie zodat je op een positieve manier indruk maakt. Je onderscheidt je van andere kandidaten. Er wordt een individueel coaching traject speciaal voor u op maat gemaakt. Er volgt een training om u voor te bereiden op het sollicitatiegesprek, daarna wordt het besproken en geanalyseerd.

Workshops

Workshops zijn leuk en leerzaam! Dit kan een geslaagde vriendinnendag, zussendag of gewoon een gezellig dagje weg worden! Ben u met meerdere mensen? Dan kan u van elkaar leren en kan het gecombineerd worden met een high tea, high wine, of boerenlunch of gewoon een fijne wandeling door het Groene woud. Er zijn genoeg mogelijkheden en overleggen kan altijd.

Mogelijkheden te over, neem contact op 06-16716400

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top