Ga naar hoofdinhoud

Krijg je wel eens complimenten dat je er zo goed uit ziet? Zo uitgerust en energiek?

Wat is uw persoonlijkheid en wat wilt u uitstralen? Door de juiste kleuren te gebruiken heeft u altijd een goede eerste indruk. Daarom werkt Dé Stijlconsulente met de stylingsdriehoek. Alle componenten nemen we mee om tot een persoonlijk advies te komen.

Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk!

Door het dragen van de juiste kleuren en kleding oogt u frisser en stralender, kortom u ziet er op uw best uit, ook al is het de avond daarvoor toch wel erg laat geworden. Weet je dit niet van jezelf, dan biedt de kleurenanalyse uitkomst.

Dé Stijl Consulente laat u zien dat de kleuren van de ogen, haar en huid prachtig in balans zijn en een mooie eenheid vormen met de juiste kleuren.

Werkwijze:
De analyse wordt gedaan met profieldoeken zodat we kunnen onderscheiden welke kleuren het mooist zijn in combinatie met de kleur van huid, haar en ogen om een natuurlijke balans te vinden.

We gaan analyseren of u een warm of koeltype bent. Daarna bepalen we met de analysedoeken welk seizoenstype (een zomer- winter- lente- of herfsttype) u bent. De top en combinatie kleuren worden daarna verder bepaald.

U krijgt dit alles in een pallet dat is samengesteld uit uw 32 beste persoonlijke top- en combinatiekleuren. Voor heren is er een zakelijk palet dat is samengesteld uit kostuum, – overhemd en combinatiekleuren. Voor zowel de dames als heren is dit in een handzaam paspoort samen gevoegd.

Back To Top