Ga naar hoofdinhoud

Kleuren, lijnen en vormen, een spel met onbegrensde mogelijkheden. Met steeds weer andere invloeden op je uiterlijk en hoe jij je daarbij voelt. Accentueren of camoufleren, langer, korter , dikker of dunner lijken? Met de juiste kleding kun je dat allemaal bereiken. NoBODY iS PerfeCT!!

Als je buitenkant klopt met je binnenkant, voel je je krachtig en straal je dit ook uit.

Ieder lichaam heeft zijn eigen kenmerken, tevens heeft u een bepaalde kleedstijl die het beste bij uw persoonlijkheid en werkzaamheden past. Wilt u graag uw persoonlijke kledingstijl ontwikkelen en ontdekken? Wilt u weten hoe u een goede eerste indruk kunt maken? Vindt u het moeilijk kleding te kiezen die uw figuur flatteert?

Op al deze vragen krijgt u antwoord van de Dè Stijl Consulente tijdens een persoonlijk gesprek. Door de stylingsdriehoek toe te passen komen we tot een stijladvies dat helemaal bij u past!

Werkwijze:
Een stijlanalyse is niet aan mode gebonden, maar aan u. We gaan uw lichaamsvormen in kaart brengen en de kledingstijl die u heeft. Na een inventarisatie van uw leefwijze, beroep en de uitstraling die u wilt hebben gaan we dit gedurende de analyse bepalen.

Het complete beeld van uw totale uitstraling krijgt u in een stijlpas samengevat. U leert hoe u met minder kledingstukken meer combinatiemogelijkheden kunt samenstellen. Het meest complete beeld van uw totale uitstraling krijgt u door het stijladvies na de kleurenanalyse te doen.

Back To Top