Ga naar hoofdinhoud

Workshop social deal bij Dé Stijlconsulente

Voor de eerste keer heb ik me gewaagd om een workshop te plaatsen op social deal.  Een afspraak gemaakt en daarna de deal samengesteld, maar nooit gedacht dat het zo’n geweldig succes zou zijn. De klanten komen hier met een voucher, die ik met de social deal app scan. De verse koffie en thee staat klaar en dan gaan we beginnen, eerst mogen de klanten een infofiche invullen, daarna gaan we over op het huidadvies en de make-upworkshop. Nadat de infofiche is ingevuld en we even een kennismakings gesprek hebben gehad gaan we dan toch echt beginnen. Met de make-upworkshop gaan we een dagmake-up aanbrengen, de natural look. Dus geen wandelende schilderijen naar buiten maar natural opgemaakte schoonheden. De vragen of probleemzones die de klanten hebben worden besproken en behandelen we ook in de praktijk. Dit wisselt van hoe moet ik mijn oog opmaken tot hoe kan ik mijn moedervlekje het best camoufleren. Of welke kleur foundation past bij mijn huid en hoe kan ik die vinden? De workshops zijn in kleine groepjes zodat ik ieder hun persoonlijke aandacht kan geven. Het is geweldig om te zien dat de dames meer zelfvertrouwen krijgen en door de uitleg ook zien wat de make-up met hun gezicht doet. Ze zien er natuurlijk en  vriendelijk uit, precies zoals ze willen maar niet over de top. Ik vind het heerlijk om mijn kennis te delen en de klanten meer zelfvertrouwen te geven. De make-up Van LR is meteen te koop tegen een geweldige prijs.

Wil jij er goed uitzien? Meer zelfvertrouwen hebben? Een goede eerste indruk maken? De juiste make-up dragen? Nooit meer miskopen doen? Dan ben je bij de stijlconsulente aan het juiste adres.

Bij de stijlconsulente krijg jij professioneel huidadvies en kleuradvies van een gediplomeerd  kleur-stijladviseuse, visagiste. Jij bent hier in deskundige handen.

Ontdek hoe jij er nog mooier uit kan zien en kom langs bij de stijlconsulente en een tipje van de sluier vind je op www.destijlconsulente.nl

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top